Gratis APK bij onderhoud van uw auto!

 

APK Gratis bij AutoCrew Alphen aan den Rijn!

AutoCrew Alphen a/d Rijn biedt u een gratis APK* aan in combinatie met een onderhoudsbeurt aan uw auto!

 

Waarom APK?

Voor de verkeersveiligheid én voor het milieu is het belangrijk dat uw auto in goede staat is. Daarom is destijds de Algemene Periodieke Keuring (APK) ingevoerd. Bij deze regelmatige keuring wordt onderzocht of uw auto aan de minimale veiligheids- en milieueisen voldoet. Dat is op langere termijn ook gunstig voor uw portemonnee, want eventuele mankementen kunnen zo bijtijds verholpen worden.

 

Wanneer APK?

Als u een voertuig in uw bezit heeft, is het belangrijk om te weten óf en wanneer deze APK goedgekeurd moet zijn.  Als uw voertuig APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder geldige APK. Doet u dat wel, dan krijgt u  daarvoor een boete van de RDW of de politie. Als u een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert  uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit.  Het is dus van groot belang om te weten wanneer uw voertuig APK- gekeurd moet zijn.

 

Hoe maak ik gebruik van deze actie?

Neem contact met ons op voor een afspraak en wij zorgen ervoor dat u de APK gratis krijgt. Laat uw auto dus tijdig keuren en voorkom vervelende situaties!

 

*Kom langs en vraag naar de voorwaardenof maak een afspraak!