Over ons

Bij AutoCrew Alphen aan den Rijn kunt u terecht voor al het onderhoud, reparatie of APK aan ieder merk/model auto. Autocrew Alphen aan den Rijn is makkelijk bereikbaar voor consumenten uit de regio Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Nieuwkoop, Ter Aar, Woubrugge, Koudekerk aan den Rijn, Hazerwouder-Rijndijk, Hazerswoude-Dorp en Boskoop.

 

Heel wat voordelen

 

Naast de jarenlange ervaring die wij opgedaan hebben in de hoedanigheid van Auto Ekon B.V. zijn wij al weer enige tijd aan het werk onder de naam AutoCrew Alphen aan den Rijn. AutoCrew werd in maart 2010 in Nederland geïntroduceerd. Het garageconcept richt zich tot universele autobedrijven die willen investeren in opleiding, het gebruik van Bosch-apparatuur en in de uitstraling van een internationaal netwerk.

 

Auto Ekon was al een begrip in Alphen aan den Rijn en stond voor een vriendelijke en persoonlijke benadering. Waardoor het hele team klaar stond voor het snel en vakkundig helpen en adviseren van de klant. Hier is natuurlijk nog steeds niks aan veranderd, met dezelfde filosofie houdt AutoCrew Alphen aan den Rijn zich goed staande in deze druk bevochten markt. Om onze kwaliteit nog verder te verhogen hebben wij aan AutoCrew een ideale formule. Investeren in opleidingen, degelijke aparatuur en een zeer goede dienstverlening. Deze kernwaarden versterken onze visie en geven ons de juiste instrumenten om extra kwaliteit te geven waar wij keihard voor werken.

 

 

Graag heten wij u welkom bij ons bedrijf.

                                                                             

AutoCrew Alphen aan den Rijn

 

Koperweg 21

2401 LH Alphen a/d Rijn

T: 0172-431332

E: info@autocrew-alphen.nl